Veronica Slater

Veronica Slater

 

Kuvataiteilija ja taidepedagogi Veronica Slater on ollut kehittämässä innovatiivisia kulttuurioppimismalleja lontoolaisessa The City Lit -instituutissa, ja hän on valmentanut lukuisien yritysten henkilöstöjä niin Lontoossa kuin kansainvälisestikin. Yrityksille suunnattuja koulutuksia ovat olleet mm. 'Creative Connections', 'Arts Programme for Business' ja 'The Collectors Course'. Veronica on inspiroiva ohjaaja, joka tietää miten saada parhaat ominaisuudet esiin oppilaistaan. Hän suunnittelee ja organisoi tehokkaasti valmennuksia, ja kykenee ohjaajana liittämään aiheen aikuisopiskelijoiden tarpeisiin.

http://www.veronicaslater.com/

 

Antti Ylönen

Antti Ylönen

 

Antti Ylönen on kuvanveistäjä, joka käyttää teosmateriaalina mieluusti puuta. Ylönen on työskennellyt 1990-luvulta alkaen säännöllisesti myös ulkomailla mm. Espanjassa, Turkissa ja Intiassa. Viime vuosina taiteellinen työskentely ja verkostot etenkin Japaniin ovat muodostuneet tärkeiksi. Ylönen on myös Iissä sijaitsevan Taidekeskus KulttuuriKauppilan perustajajäsen ja kotitaiteilija.
http://www.anttiylonen.fi/

 

Kaisa Kerätär

Kaisa Kerätär

 

Kaisa Kerätär on tuottaja ja taidemanageri, joka on osallistunut Luovan alan agenttien ja vientiammattilaisten koulutukseen Helsingissä. Freelancerina hän on koordinoinut ja tuottanut useita visuaalisen alan kansainvälisiä projekteja, ja on ollut perustamassa Taidekeskus KulttuuriKauppilaa.